Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


(VIDEO) Ramona Bruynseels, despre relația cu Dan Voiculescu: Nu-mi datorez reușitele unui carnet de membru de partid sau pilelor

Ramona Ioana Bruynseels candidata Presedintie Guvern alegeri prezidentiale.png

Ramona Ioana Bruynseels vrea să fie președintele României
Ramona Ioana Bruynseels vrea să fie președintele României

Oamenii și-au pierdut încrederea și cred că toți politicienii sunt răi, corupți și interesați doar de binele propriu, spune la RFI candidata la Președinție din partea Partidului Puterii Umaniste, Ramona Ioana Bruynseels.

Ramona Ioana Bruynseels declară că vrea să fie un altfel de președinte: ”Politică marcată și de sinceritate, de patriotism, cu gândul la țară, cu gândul la oameni, cu gândul la cum facem să le fie mai bine (...). Oamenii și-au pierdut încrederea, cred că politicienii sunt toți răi, corupți, egoiști, interesați doar de binele propriu. Ei bine, trebuie să venim cu o schimbare din acest punct de vedere. Eu de aceea candidez. Eu vreau să fiu președintele oamenilor”.

Întrebată cum poate face politică altfel, din moment ce în spatele ei se află un partid fondat de Dan Voiculescu, ea a răspuns: ”Candidatul pentru prezidențiale este Ramona Ioana Bruynseels. Ramona Ioana Bruynseels este un om care provine din afara sistemului, care s-a ridicat prin forțele proprii, care s-a ridicat prin muncă și prin carte, mergând la școală, care nu-și datorează reușitele unui carnet de membru de partid, pilelor sau relațiilor (...), care are stabilitate financiară și care în consecință nu ar trebui și nu are motive pentru care să se compromită, motive pentru care să facă diverse înțelegeri sumbre și perverse”.

 

 

 
Ramona Ioana Bruynseels, despre alegerile prezidențiale