Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


(VIDEO) Ninel Peia, candidat la Președinție: ”Voi interzice ONG-urile antiromânești”. Ce spune despre căsătoriile gay?

ninel_peia_candidat_presedintie_interzice_ong.png

Ninel Peia vrea reintroducerea armatei obligatorii
Ninel Peia vrea reintroducerea armatei obligatorii

”Sângele de pe șenilele tancurilor bolșevice nu s-a uscat nici acum”, declară candidatul Partidului Neamul Românesc la Președinție, Ninel Peia, într-un interviu electoral la RFI. El ar vrea de asemenea un nou referendum pentru familie și introducerea armatei obligatorii atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Ninel Peia vorbește la minutul 11 despre referendumul pentru familie:

 

Ninel Peia: În primele 30 de secunde voi semna decretul pentru un nou referendum pentru familie. Anul trecut, pe data de 7 octombrie, chiar de ziua mea, a existat o manipulare la nivel mass-media și a deontologilor de serviciu, pentru a nu se face cvorumul. Ne spuneau atunci deontologii de serviciu din presa mainstream că nu e nici un fel de problemă, că în Constituție este trecută familia formată din soți, dar există în Codul Civil că este cea formată din bărbat și femeie. Le spun că orice lege poate fi schimbată în două minute, printr-o Hotărâre de Guvern dată la ora 23.59 și la ora 00.01 este publicată în Monitorul Oficial.

 

Rep.: Adică exact ce nu vrea strada.

N.P.: Exact... ăăă nu... care stradă, depinde.

 

Rep.: Să ne amintim de acea infamă Ordonanță 13, care a fost dată seara târziu, lucru care a provocat o reacție dură a străzii.

N.P.: Să știți că există și o mare masă tăcută, creștină și conservatoare, care dorește total altceva decât a vrut strada (...). Nu am absolut nimic cu acești oameni, absolut nimic, dar trebuie să avem o limită în toate (...). Am trei copii. Ninel Peia este căsătorit, are 50 de ani, are trei copii, este creștin-ortodox și merg la Liturghie duminica. O să-mi fie frică să-mi mai duc copiii la școală, pentru că aprobându-se această lege a căsătoriilor homosexuale, normal că acei oameni scrie în lege că au aceleași drepturi ca și celelalte familii formate din bărbat și femeie și acei oameni poate sunt profesori de Istorie, de Română, de Matematică și eu o să mă trezesc că la Istorie o să vină un nene, care își zice tanti, îmbrăcat în colanți și cu fustiță, să predea istoria românilor mei. Sau o să-mi fie frică să merg în parc, pentru că doi domni cu barbă, unul își zice nene, altul își zice tanti, îmbrăcați tot așa, în colanți și în fustiță și poate să fie și un polițist, se pupă pe bancă. Nu o să am ce să le explic copiilor mei, v-am spus că nu am nimic cu acele persoane, dar trebuie să existe o limită în toate.

 

Rep.: Păi, eu cred că aveți ceva cu acele persoane, în primul rând pentru că le portretizați ca pe niște monștri odioși. Sunt oameni cu drepturi. Există artiști de renume mondial, care sunt homosexuali.

 

N.P.: Ne-au portretizat pe noi, inclusiv pe mine, la adresa mea directă, m-au portretizat că sunt fanatic religios, că sunt pupător de moaște, că sunt retrograd, că sunt homofob, că sunt bigot. În momentul în care minoritățile devin foarte agresive...

 

Rep.: Atunci când sunt atacate.

N.P.: Păi și eu ce era... ei m-au atacat pe mine prima dată.

 

Rep.: V-au răspuns la un atac.

N.P.: Atunci le răspund și eu: nu voi accepta, Ninel Peia, în calitate de președinte al României va face un nou referendum pentru definirea familiei în Constituție, că este aceea formată din bărbat și femeie și Ninel Peia nu va accepta niciodată să existe în România căsătorii între persoane de același sex.

 

Armata obligatorie pentru bărbați și femei

 

N.P.: Al doilea lucru din programul meu e foarte clar: România în acest moment nu mai are o resursă strategică militară umană, în caz de război. Ninel Peia prin decret va reintroduce armata obligatorie, atât pentru bărbați, cât și pentru femei (...). Noi trebuie să redăm românilor demnitatea națională, demnitatea de a fi român.

 

Rep.: Nu poți să înveți asta decât făcând armata?

N.P.: Mergeți la orice psiholog și o să vă spună exact ce se întâmplă în armată.

 

Rep.: Din fericire, nu am nevoie de un psiholog.

N.P.: Armata obligatorie va fi de șase luni de zile, scurtă, dar cu instruire intensă și cu pregătirea într-o specialitate militară. În acel timp, tânărul va primi o soldă egală cu salariul mediu pe economie, neimpozabil și acel tânăr timp de șase luni va fi specializat și într-o specializare civilă, încât vom rezolva problema forței de muncă calificate în România (...). Țara asta are nevoie de trezirea conștiinței naționale. Pământul ăsta încă tremură de oasele strămoșilor noștri, oasele strămoșilor noștri ne cer să avem grijă de țară (...). Sângele de pe șenilele tancurilor bolșevice nu s-a uscat nici acum.

 

”Uniunea Europeană e împărțită în trei-patru găști”

 

Rep.: E necesară în opinia dvs. o aprofundare a integrării europene a României?

N.P.: Uniunea Europeană e împărțită în trei-patru găști, sunt găști, dar eu apreciez un mare om politic european, Viktor Orban, prim-ministrul Ungariei, care a avut curajul, bărbăția și tăria să facă un referendum pentru a scoate Universitatea Centrală Europeană, universitatea lui Soros, din Ungaria, referendum național (...). Ninel Peia va interzice toate ONG-urile care au acțiuni antiromânești.

 

Rep.: E un pas spre dictatură. Cum stabiliți care ONG are acțiuni antiromânești și care nu, după ce criterii?

N.P.: Pe baza unor analize făcute de profesioniști.

 
Ninel Peia, despre căsătoriile gay, armata obligatorie și Soros