Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Viorica Dăncilă, huiduită la Timișoara: ”Analfabeta!”, ”Mincinoasa, mincinoasa!”

viorica_dancila_huiduita_timisoara_analfabeta.jpg

Viorica Dăncilă candidează la Președinția României (Sursa foto: Facebook/Viorica Dăncilă)
Viorica Dăncilă candidează la Președinția României (Sursa foto: Facebook/Viorica Dăncilă)

Viorica Dăncilă a fost huiduită vineri dimineață de câțiva protestatari, care au așteptat-o la sediul Consiliului Județean Timiș. Premierul demis a spus despre protest că nu acesta este modul de a rezolva lucrurile.

Circa 15 protestatari au așteptat-o pe Viorica Dăncilă în fața sediului Consiliului Județean Timiș, unde premierul demis a susținut o conferință de presă.

Manifestanții au avut la ei portavoci, au scandat și au bruiat conferința de presă, potrivit Mediafax.

Ei au strigat ”Mincinoasa, mincinoasa!”, ”Analfabeta!” și ”Timișoara, Timișoara!”.

Reacția Vioricăi Dăncilă: ”Este păcat că s-a ajuns la un asemenea nivel, este păcat că asemenea oameni pun o etichetă pentru anumite orașe sau chiar pentru țara noastră. Nimeni din această țară nu va accepta un asemenea mod de comportament, nu va accepta că ceea ce nu pot rezolva cu argumente vor rezolva cu jigniri (...). Să punem stop acestei manifestări, nu prin a lua măsuri împotriva lor, ci prin a-i face să înțeleagă că nu acesta este modul de a rezolva lucrurile, nu acest lucru face cinste românilor”.

Pe de altă parte, întrebată de ce nu se descurcă în limba engleză, șefa Guvernului a răspuns: ”Legat de limba engleză, doamnă, suntem în România. Haideți să fim mândri că suntem români! De fiecare dată am încercat să ducem în derizoriu anumite lucruri. Să știți că unii poate vorbesc foarte bine limba engleză, germană, franceză și se duc la Bruxelles, să spună ceea ce vrea Bruxelles-ul să audă”.