Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Florin Iordache (PSD): Lui Klaus Iohannis îi e foarte frică de Dăncilă. Nu ne e rușine cu ea

Florin Iordache Klaus Iohannis frica Dancila.jpg

Florin Iordache îl critică pe Klaus Iohannis: A avut o prestație jalnică (Sursa foto: cdep.ro)
Florin Iordache îl critică pe Klaus Iohannis: A avut o prestație jalnică (Sursa foto: cdep.ro)

Social-democraților nu le este rușine cu Viorica Dăncilă, așa cum s-a speculat în ultima vreme, iar candidata PSD va face ”o figură frumoasă” în turul secund al alegerilor prezidențiale, pe care le va câștiga. Declarațiile au fost făcute la RFI de deputatul PSD Florin Iordache.

Florin Iordache e de părere că ”prestația lui Klaus Iohannis este jalnică. Este prima conferință de presă care a durat o oră, cinci ani de zile i-au trebuit să aibă o conferință de o oră, mare realizare! Este prima conferință. Doi: și-a pregătit-o cu foarte mult timp înainte, n-o să-l mai vedeți foarte curând, dorește decât o dezbatere cu cei pe care-i selectează dumnealui. Îi e frică să aibă o dezbatere cu Dăncilă. De ce îi e frică de Dăncilă?”.

În opinia deputatului PSD, ”lui Klaus Iohannis îi e foarte frică în acest moment de Viorica Dăncilă și de ceea ce poate spune la o întâlnire între cei doi”.

Florin Iordache susține că social-democraților nu le e rușine cu o candidată ca Viorica Dăncilă, așa cum s-a speculat în ultima vreme: ”Nu ne este rușine cu Viorica Dăncilă, este președinta PSD și o să vedeți în turul doi ce figură frumoasă va face. Câștigăm alegerile, bineînțeles. Gândesc normal și pozitiv, raportându-mă la ceea ce au făcut și unul și altul. Dacă după cinci ani de zile, marea realizare a lui Klaus Iohannis este că a reușit să aibă o conferință de o oră, după atâtea vacanțe, după atâtea blocaje pe care le-a avut, ne așteaptă în turul doi o victorie a Vioricăi Dăncilă”.

 
Florin Iordache, despre o dezbatere Iohannis-Dăncilă