Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Victor Rebengiuc: Dezbaterea Vioricăi Dăncilă, o revărsare de mahalagism, țățism și minciună

Victor Rebengiuc tratament coronavirus plictiseala.jpg

Actorul Victor Rebengiuc îndeamnă lumea să stea acasă, pentru a se proteja de coronavirus (Sursa foto: Facebook/Victor Rebengiuc)
Actorul Victor Rebengiuc îndeamnă lumea să stea acasă, pentru a se proteja de coronavirus (Sursa foto: Facebook/Victor Rebengiuc)

Toată lumea trebuie să facă un efort minimal și să meargă la vot în turul al doilea al alegerilor prezidențiale, declară la RFI actorul Victor Rebengiuc. El comentează acid prestația Vioricăi Dăncilă la dezbaterea de marți cu jurnaliștii.

Victor Rebengiuc spune că alegerile prezidențiale de duminică reprezintă ”un moment de mare răscruce în privința viitorului țării noastre. Menținerea la Putere a Partidului Social Democrat este garanția sigură a distrugerii acestei țări. De aceea, toată lumea trebuie să facă acest efort minimal să meargă la vot, pentru a înlătura pentru totdeauna acest pericol, care a fost în permanență până acuma deasupra noastră”.

Actorul critică prestația Vioricăi Dăncilă la dezbaterea de marți cu presa: ”Mi-am dat seama de ce președintele Iohannis nu a vrut să aibă o discuție în doi cu doamna Dăncilă, pentru că un asemenea lucru nu era cu putință. A fost ceva, o revărsare de mahalagism, de țățism, de minciună dusă până la capătul capătului, n-am văzut atâtea minciuni spuse cu seninătate, cu credință, cu siguranță, așa cum ne spune doamna Dăncilă”.

 
Victor Rebengiuc, intervievat de Cosmin Ruscior, despre alegerile prezidențiale