Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Marcel Ciolacu: Ludovic Orban să stea liniștit, nu-l demitem înainte de sărbători

Opozitie CCR asumare raspundere Guvern buget.jpg

Marcel Ciolacu sesizează CCR, după asumarea răspunderii Guvernului pe buget (Sursa foto: Facebook/Marcel Ciolacu)
Marcel Ciolacu sesizează CCR, după asumarea răspunderii Guvernului pe buget (Sursa foto: Facebook/Marcel Ciolacu)

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri că partidul nu mai este condus de un Tătuc. El a spus de asemenea că premierul Ludovic Orban poate să stea liniștit, nu va fi demis înainte de sărbători.

Marcel Ciolacu vorbește despre o conducere colectivă a PSD: ”Nu-mi cereți să iau decizii în care eu nu am fost mandatat de colegii mei. Eu am un mandat foarte clar. Repet, partidul nu mai este condus, cel puțin în acest moment, de un Tătuc. Este o conducere colectivă. Eu mă bucur. O să ne luăm fiecare sarcinile noastre și vom merge mai departe”.

El precizează că o decizie privind depunerea unei moțiuni de cenzură ar putea fi luată după Congresul PSD din februarie: ”Opoziția are dreptul să depună moțiuni de cenzură. Categoric că vom depune o moțiune. Acum nu am dori să picăm în aceeași patimă a fostei Opoziții, să depunem moțiuni de dragul de a depune moțiuni de cenzură. Domnul Orban să stea liniștit, încă nu sunt probleme ca dânsul să fie demis printr-o moțiune de cenzură. Mai vedem după sărbători”.