Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Dragoș Benea: ”Unii din PSD au adus deservicii partidului”. Cine sunt noii comunicatori?

dragos_benea_psd_deservicii_comunicatori.jpg

Dragoș Benea: PSD schimbă comunicatorii (Sursa foto: Facebook/Dragoș Benea)
Dragoș Benea: PSD schimbă comunicatorii (Sursa foto: Facebook/Dragoș Benea)

Social-democrații trebuie să vorbească ce vorbește lumea și ce rezonează cu lumea, dacă vorbesc altfel și pe un ton mai colorat, vor aduce deservicii partidului, declară la RFI eurodeputatul Dragoș Benea, liderul PSD Bacău. Senatorul Niculae Bădălău a fost exclus din conducerea centrală a PSD, în ședința CEX de miercuri, în timp ce Codrin Ștefănescu a rămas fără funcția de secretar general adjunct.

Dragoș Benea spune că în PSD ”probabil se schimbă liniile, ca să fiu foarte explicit. Anumite persoane trec în plan secund, terțiar, persoane care poate prin declarațiile lor au bruiat prestația PSD-ului la guvernare sau prestația PSD-ului ca partid și se încearcă o calmare a situației și stabilizarea unei echipe de comunicatori mult mai ancorată în realitate. De altfel, ieri a fost anunțată o echipă de comunicatori, coordonată de Olguța Vasilescu, din care mai face parte fostul ministru al Culturii, Lucian Romașcanu, fostul vicepremier Daniel Suciu, Valeriu Steriu, o echipă destul de bine echilibrată, care sunt convins că va transmite mesajele mai coerent, mai decent din partea PSD-ului”.

Liderul PSD Bacău precizează că ”dorința actualei conduceri interimare este de a schimba comunicatorii și nu știu dacă de a-i trage pe unii pe linie moartă, dar de a-i duce în linia a doua sau a treia, cu siguranță și de a-i convinge că felul în care au înțeles să comunice pentru PSD în ultimii ani a adus deservicii partidului, lucru pe care cred eu că nu și-l doresc nici dânșii, dar ei trebuie să vorbească ce vorbește lumea și ce rezonează cu lumea. Dacă vorbesc altfel și pe un ton mai colorat, evident că vor aduce deservicii partidului”.

 
Dragoș Benea, despre deciziile CEX-ului PSD