Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Începe lupta pentru Primăria Capitalei. Gabriela Firea mai vrea un mandat

Nicușor Dan visează la PMB. PLUS îl sprijină pe Vlad Voiculescu. PMP are trei opțiuni. PNL tace și o atacă pe Gabriela Firea.

A fost weekend-ul lansărilor de candidatură la Primăria Capitalei. Pentru șefia orașului în care apa caldă și căldura lipsesc zile întregi în anumite cartiere, iar traficul și poluarea îl sufocă s-au anunțat 4 candidaturi.

Gabriela Firea aflată acum la șefia Municipalității spune că își dorește un nou mandat ca să ducă la capăt ce a început.

Liderul PNL, Ludovic Orban o atacă însă, reproșându-i că nu se văd rezultatele muncii sale nici după  trei ani de mandat.

PNL este de altfel singurul partid care nu a anunțat pe cine susține în cursa pentru Primăria Capitalei, după ce Ludovic Orban a respins pentru moment apelul făcut de liderul PLUS, Dacian Cioloș care a cerut sprijinul forțelor de dreapta pentru candidatura lui Vlad Voiculescu la PMB.

USR va intra în cursa pentru Primăria București cu Nicușor Dan, iar PMP a anunțat prin vocea lui Eugen Tomac că are 3 opțiuni pentru candidatul pe care îl vor susține.