Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Marcel Ciolacu la RFI: PSD e de acord cu abrogarea OUG 114

marcel_ciolacu_psd_abrogare_oug.jpg

Marcel Ciolacu, aici alături de fostul premier, Viorica Dăncilă (Sursa foto: Facebook/Marcel Ciolacu)
Marcel Ciolacu, aici alături de fostul premier, Viorica Dăncilă (Sursa foto: Facebook/Marcel Ciolacu)

PSD a decis să meargă pe abrogarea OUG 114, declară la RFI liderul interimar al partidului, Marcel Ciolacu. PNL vrea anularea parțială a Ordonanței de Urgență adoptate de fostul Guvern Dăncilă.

Marcel Ciolacu spune că PSD e de acord cu abrogarea OUG 114: ”Ieri, la ședința de grup reunit, am hotărât împreună cu deputații și senatorii să mergem și noi pe abrogarea OUG 114. Mai mult, în acest sens, sunt niște prevederi în OUG 114 foarte bune pentru constructorii din România și cei care construiesc în România și ieri am și depus o lege cu prevederile din 114 să rămână în continuare valabile. O singură prevedere, cea referitoare la constructori, o prevedere foarte bună și ar bulversa tot sistemul public de investiții”.

Dacă PSD e de acord cu abrogarea OUG 114, asta înseamnă că își recunoaște greșeala? ”Nu, nu, este o nouă abordare și cred că au fost mult prea multe lucruri în OUG 114 reglementate și poate ar trebui reglementate prin legi separate. Diferența e că sunt toate calup și există lucruri în 114 care puse în practică, nu au avut efectele scontate de guvernarea PSD în momentul acela”, explică liderul interimar al formațiunii.

 
Marcel Ciolacu, despre abrogarea OUG 114