Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Daniel Chițoiu, mutat la Reanimare, după accidentul rutier

Daniel Chitoiu externat spital.jpg

Daniel Chițoiu urmează să fie audiat de autorități, în cazul accidentului mortal în care a fost implicat (Sursa foto: Facebook/Daniel Chițoiu)
Daniel Chițoiu urmează să fie audiat de autorități, în cazul accidentului mortal în care a fost implicat (Sursa foto: Facebook/Daniel Chițoiu)

Fostul ministru Daniel Chițoiu nu va fi externat marți din Spitalul Floreasca. Medicii au recomandat ca el să rămână de Revelion în unitatea medicală, declară pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al clinicii, Bogdan Oprița.

Daniel Chițoiu a fost transferat marți la Reanimare. Purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca nu a putut preciza momentul exact când secretarul general ALDE a ajuns la această secție.

Autoritățile au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, în cazul accidentului în care a fost implicat Daniel Chițoiu, accident în urma căruia doi soți au murit.

Surse judiciare susțin că Daniel Chițoiu va fi audiat după externare în acest caz, existând suspiciunea că fostul ministru vorbea la telefon în timpul impactului.

Anchetatorii cred că mașina condusă de secretarul general ALDE ar fi pătruns pe contrasens, iar imediat după producerea accidentului au existat declarații verbale contradictorii. În plus, poziția mașinilor nu conducea către o ipoteză clară asupra vinovăției.