Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Orban, candidat la Primăria capitalei? ”Scorneli”, spune liderul PNL

orban.jpg

Sursa imaginii: 
AFP

Premierul Ludovic Orban a declarat azi că informația apărută în spațiul public potrivit căreia președintele Klaus Iohannis i-ar fi cerut să candideze la Primăria Capitalei, este „o minciună gogonată”.

„A mai apărut această minciună. E o minciună gogonată. Nu are nicio legături cu discuția dintre noi. Două site-uri de știri, deși toată lumea mă cunoaște că sunt un om deschis care răspunde la telefon,  au născocit o asemenea minciună, o asemenea invenție, fără măcar să îmi ceară punctul de vedere, să mă întrebe dacă e adevărat. Nu s-a discutat acest subiect. Pur și simplu e o scorneală”, a afirmat Ludovic Orban.

Gabriela Firea s-a grăbit totuși să comenteze informația lansată în spațiul public. În cazul în care Ludovic Orban va intra în cursă, va trebui să prezinte activitatea ca viceprimar cu „rezultate spre zero”, a spus actualul edil. „Domnul Orban, în cazul în care ajunge candidat la Primăria Capitalei, va trebui să le spună bucureștenilor ce a făcut în calitate de viceprimar al Capitalei - pentru că noi știm ce a făcut - și ce face acum ca prim-ministru. Domnul Orban trebuie să vină cu propria activitate în fața cetățenilor, cu anii ca viceprimar, pentru că rezultatele se cunosc, tind spre zero, și în calitate de de prim-ministru”, a mai spus Gabriela Firea la postul de televiziune Antena 3.