Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Rareș Bogdan la RFI: Foarte probabil, peste trei-patru luni vom avea alegeri anticipate

default.png

RFI România: Actualitate, informaţii, ştiri în direct
RFI România: Actualitate, informaţii, ştiri în direct
Sursa imaginii: 
RFI

PNL a pierdut o bătălie, dar va câștiga războiul, spune la RFI prim-vicepreședintele formațiunii Rareș Bogdan. El precizează că liberalii îi vor da un vot de încredere lui Ludovic Orban, pentru a continua la guvernare, după ce Cabinetul actual a fost demis prin moțiune de cenzură.

Eurodeputatul Rareș Bogdan estimează că peste trei-patru luni vor avea loc ”foarte probabil” alegeri anticipate: ”Noi nu avem ce să-i reproșăm Guvernului Orban, lui Ludovic Orban și miniștrilor aleși în echipa Orban. Partidul Național Liberal va da un vot de încredere foarte posibil din nou lui Ludovic Orban și așa mi se pare normal, așa mi se pare coerent, pentru că Guvernul nu a fost dat jos pentru că ar fi făcut greșeli de guvernare, pentru că nu au făcut, ci pur și simplu pentru că și-a asumat acest act curajos al modernizării legislației electorale”.

”Noi vom merge înainte. Președintele intră în joc din acest moment. Foarte probabil, peste trei luni de zile vom avea, trei-patru luni, vom avea anticipate”, spune prim-vicepreședintele PNL.