Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Ludovic Orban: Guvernul va avea aceeași componență

ludovic_orban_guvern_componenta.jpg

Ludovic Orban merge în Parlament cu același Guvern (Sursa foto: gov.ro)
Ludovic Orban merge în Parlament cu același Guvern (Sursa foto: gov.ro)

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a anunțat luni că programul de guvernare și componența Cabinetului au fost aprobate în unanimitate de conducerea PNL. Guvernul va avea aceeași componență.

Conducerea PNL a aprobat luni în unanimitate componenţa Guvernului Orban II şi programul de guvernare actualizat, a anunțat premierul desemnat, Ludovic Orban.

”Conducerea PNL a aprobat în unanimitate programul de guvernare, care reprezintă o actualizare a vechiului program din 4 noiembrie. Guvernul va avea aceeași componență”, spune liderul PNL.

”Sunt mulțumit de activitatea miniștrilor și ca atare, echipa guvernamentală e propusă în aceeași componență ca și Guvernul care a funcționat începând cu 4 noiembrie (...). Am scos din programul de guvernare obiectivele atinse și am mai adăugat obiective în zona fondurilor europene, afaceri interne, dezvoltare și administrare locală”, precizează Ludovic Orban.

​”Trimitem la Monitorul Oficial toate OUG-urile adoptate în ultima ședință de Guvern. Deja au fost trimise unele OUG-uri, azi și mâine le vom trimite pe restul. OUG referitoare la alegerile anticipate va fi trimisă la Monitorul Oficial pentru publicare”, spune el.