Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Valeriu Steriu (PSD): Guvernul tratează superficial problema coronavirusului

Valeriu Steriu Parlament disputa politica.jpg

Valeriu Steriu consideră ridicol demersul PNL la CCR (Sursa foto: Facebook/Valeriu Steriu)
Valeriu Steriu consideră ridicol demersul PNL la CCR (Sursa foto: Facebook/Valeriu Steriu)

Guvernul se mișcă foarte slab în privința combaterii coronavirusului, declară la RFI deputatul PSD Valeriu Steriu. El crede că autoritățile sunt superficiale.

Valeriu Steriu se arată dezamăgit de modul în care autoritățile gestionează problema coronavirusului în România: ”Am fost destul de dezamăgit să văd cu ce se ocupă Guvernul în această perioadă. Am văzut foarte multe declarații politice ale fostului premier Orban, în ședința de Guvern două sau trei măsuri adoptate pentru a achiziționa în procedură de urgență echipamente și kit-uri pentru această epidemie, dar foarte multe alte activități mai puțin importante, am văzut că premierul Orban și-a făcut timp să meargă sâmbătă la Cupa Mondială de sărituri cu schiurile”.

Deputatul PSD spune că ”acest Guvern se mișcă foarte slab, față de ce provocări sunt, față de provocările economice mondiale (...). Cred că toate semnalele care vin în clipa de față ne arată cât de grav este la nivel mondial și cât de superficial este încă privit de Guvernul României”.