Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Premierul Ludovic Orban și miniștrii Cabinetului, rezultat negativ la testul pentru noul coronavirus

Premierul Ludovic Orban a fost testat în cursul zilei pentru noul coronavirus (COVID-19), iar rezultatul este negativ, anunță Grupul de Comunicare Strategică.

 

 

"Premierul Ludovic Orban a fost testat în cursul zilei pentru noul coronavirus (COVID-19), iar rezultatul este NEGATIV. De asemenea, miniștrii care au fost testați la Parlament, au rezultate negative! ", a anunțat, vineri seară, Grupul de Comunicare Strategică.

Este vorba despre miniștrii:

Victor Costache

Raluca Turcan

Nicolae Ciucă

Florin Cîțu

Virgil Popescu

Adrian Oros

Marcel Boloș

Marcel Vela

Ionuț Stroe

Costel Alexe

Bogdan Gheorghiu

Ion Ștefan.

Președintele PNL, Ludovic Orban, a anunțat vineri că toți membrii conducerii partidului se vor izola la domiciliu, după ce un senator liberal a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Senatorul PNL depistat pozitiv cu coronavirus este Vergil Chițac. El a scris vineri un mesaj pe Facebook:

”Dragi prieteni,

Din păcate, starea de rău pe care am acuzat-o în ultimele zile s-a dovedit a fi cauzată de Coronavirus COVID-19. Voi urma întocmai procedurile Direcției de Sănătate Publică și am încredere că totul se va rezolva cu bine. Sunt extrem de mâhnit că eu, soția mea și atâția alți oameni din România și din lume trecem prin astfel de momente. E o încercare pentru toată planeta. Mă impresionează mesajele și încurajările care nu se mai opresc. Vă mulțumesc și vă doresc din suflet să fiți sănătoși și să aveți mare grijă de voi, pentru că boala poate lovi când nu te aștepți".