Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Emanuel Ungureanu, deputat USR: Populația în vârstă trebuie să primească gratuit măști

Emanuel Ungureanu certificat Covid antivaccinist.jpg

Emanuel Ungureanu critică varianta de certificat verde propusă de Alexandru Rafila (Sursa foto: Facebook/Emanuel Ungureanu-arhivă)
Emanuel Ungureanu critică varianta de certificat verde propusă de Alexandru Rafila (Sursa foto: Facebook/Emanuel Ungureanu-arhivă)

Autoritățile trebuie să ofere persoanelor în vârstă măști gratuite. O spune la RFI deputatul USR Emanuel Ungureanu, după ce președintele Klaus Iohannis a anunțat o relaxare a restricțiilor legate de coronavirus, după 15 mai, concomitent cu obligativitatea purtării măștilor în spațiile publice închise.

Președintele Klaus Iohannis dă dovadă de luciditate prin anunțul privind relaxarea restricțiilor legate de coronavirus, însă obligativitatea purtării măștilor trebuie să vină la pachet cu asigurarea stocurilor pentru populație, atrage atenția Emanuel Ungureanu: ”Președintele Iohannis pare în aceste zile cea mai lucidă voce din spațiul public, din păcate chiar mai lucidă decât vocile halucinante gen Streinu-Cercel, care aberează din ce în ce mai grav”.

”În sfârșit, poate, Guvernul lui Iohannis, Guvernul PNL are și niște idei. Doar să spui că în 15 mai începem să ne mișcăm, fără să spui de unde vin, spre exemplu, măștile pentru populație, vă spune cineva care cumpără măști la preț foarte mare pentru un grup de tineri care fac dializă, din asociația mea, deci este foarte dificil la această oră să vorbești despre milioane de măști, în condițiile în care acestea nu există (...). Trebuie să dăm gratuit populației în vârstă măști”, consideră deputatul USR.