Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Lucian Romașcanu (PSD): Nu există nici o măsură populistă în Parlament

Lucian Romascanu purtator cuvant PSD Covid.jpg

Sursa foto: Facebook/Lucian Romașcanu
Sursa foto: Facebook/Lucian Romașcanu

Noi contre politice între PSD și președintele Klaus Iohannis. Parlamentul nu a adoptat nici o măsură populistă pe fondul coronavirusului, declară la RFI purtătorul de cuvânt al formațiunii, Lucian Romașcanu, după ce șeful statului a acuzat Partidul Social Democrat că a risipit banii românilor și a afirmat că tabloul din Parlament este unul sinistru.

Senatorul PSD Lucian Romașcanu consideră că afirmațiile președintelui Klaus Iohannis se înscriu într-o notă electorală: ”Domnul Iohannis se distanțează violent de rolul pe care îl are ca președinte și devine de facto președintele PNL și liderul Guvernului”.

Întrebat cum explică măsurile populiste din Parlament, senatorul a răspuns: ”Nu există nici o măsură populistă. Nu am inventat noi apa caldă. Toate propunerile cu care PSD-ul a venit în Parlament sunt propuneri inspirate din ceea ce au făcut celelalte state în lupta cu acest coronavirus și pe partea economică ne-am inspirat din cum poate fi sprijinit sectorul economic să aibă suficiente premise favorabile să poată reporni imediat după această criză”.

 
Lucian Romașcanu, despre acuzațiile președintelui Klaus Iohannis la adresa PSD