Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Alfred Simonis (PSD): Limbajul lui Klaus Iohannis este nedemn pentru un șef de stat

Alfred Simonis PSD alegeri parlamentare Covid.jpg

Sursa foto: Facebook/Alfred Simonis
Sursa foto: Facebook/Alfred Simonis

Atacurile președintelui Klaus Iohannis la adresa PSD sunt șocante, declară la RFI liderul deputaților social-democrați, Alfred Simonis. Șeful statului a afirmat joi că a văzut cu câtă satisfacție au primit unii politicieni decizia Curții Constituționale privind amenzile din starea de urgență. PSD și acoliții săi fac tot posibilul ca efortul de reconstrucție a întregii națiuni să eșueze, a mai spus el.

Liderul deputaților PSD, Alfred Simonis, critică ieșirea președintelui Klaus Iohannis: ”Limbajul președintelui este unul nedemn de un șef de stat și oricum, aș putea adăuga că în al doilea mandat, Klaus Iohannis se comportă într-un mod în care nu credeam că o să ajungă vreodată să o facă”.

”Dacă sunteți atent, în fiecare săptămână avem săptămâna și declarația lui Klaus Iohannis, de fiecare dată atacă PSD-ul. Este chiar șocant pentru mine că în plină pandemie, când și președintele și Guvernul ar trebui să se ocupe de cu totul altceva, nu au altceva de făcut decât să se certe cu PSD-ul și să arunce aceste fumigene în spațiul public, e adevărat, cu scopul bine definit de a acoperi cumva incompetența Guvernului și suspiciunile de corupție la adresa Guvernului”, susține deputatul PSD.