Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Nicușor Dan bruiat din nou în timpul unei conferințe de presă în aer liber...

nicusor.png

Sursa imaginii: 
Facebook / Nicusor Dan

În timpul conferinței de presă pe care candidatul PNL la Primăria Capitalei, Nicușor Dan, a organizat-o azi în aer liber pe o stradă din sectorul 5 al Capitalei, mai multe camioane ale firmei de salubritate au claxonat și au ambalat motoarele. Nicuşor Dan a cerut Poliției locale să intervină întrucât este încălcată liniştea şi ordinea publică, dar polițiștii i-au cerut candidatului, precum şi tuturor celor care participau la conferinţa de presă, să părăsească partea carosabilă, transmite news.ro.

Evenimentul are loc după ce, în urmă cu două săptămâni, tot în timpul unei conferințe în aer liber a lui Nicușor Dan, viceprimarul PSD al capitalei, Aurelian Bădulescu s-a postat în imediata apropiere a microfonului vorbind peste candidatul PNL aproape pe tot parcursul discursului său.

 

 

Nicuşor Dan a convocat joi, o conferinţă de presă în Sectorul 5 al Capitalei, în aer liber, pentru a vorbi despre Planul de Urbanism Zonal al acestui sector, care urmează să fie discutat în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

În timpul discursului, la faţa locului și-au făcut apariția mai multe camioane ale firmei de salubritate din Sectorul 5 care au claxonat, au ambalat motoarele şi au circulat insistent prin zonă.

”Voi face o plângere împotriva primarului sectorului 5 şi împotriva şefului acestei companii de salubritate care aparţine sectorului 5 şi împotriva Poliţiei locale a sectorului 5, pentru că în urma unei acţiuni deliberate au perturbat liniştea publică”, a declarat Nicuşor Dan.

”Iată PSD-ul, PSD-ul mineriadelor, PSD-ul lui 10 august, care nu e în stare să asculte punctul de vedere contrar”, a mai afirmat Nicuşor Dan.

Nicuşor Dan i-a invitat pe jurnalişti să meargă să ”legitimeze” poliţistul aflat la faţa locului despre care candidatul susţine că nu a semnalat că este o ”gravă perturbare a ordinii publice”.