Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


PSD acuză guvernul că exagerează gravitatea crizei sanitare: "Sub 0,1% din populație a fost expusă infectării"

Autoritățile anunță marți 388 de cazuri noi de coronavirus, din 10.424 de teste efectuate. Bilanțul total al infecțiilor ajunge în România la 26.970. Într-o postare pe Facebook, PSD critică însă executivul, pe care îl acuză că ar amplifica gravitatea pandemiei pentru a-și justifica astfel eșecul guvernării. 

Din 11.000 de bucuresteni înscrişi în programul de testare cu PCR, au fost 4.600 de teste deja efectuate şi din acestea doar 4 au fost pozitive”, a transmis anterior primarul Capitalei, Gabriela Firea, la România TV. Informația a fost imediat preluată și rostogolită de fostul ministrul social democrat al Muncii, Lia Olguța Vasilescu:

"Doar 4 din 4600 de persoane testate sunt bolnave. Testare facută cu aparatură performantă, după toate regulile și regulamentele naționale și internaționale... Și atunci de unde cifrele prezentate zilnic de Grupul de Comunicare Strategică? De ce nu încep măsurile de relansare economică? Au trecut deja 125 de zile de când ne tot amenință Orban că iese cu masuri economice... 125 de zile!!! Câte firme au fost îngropate de indolența și incompetența acestui guvern?”, a scris fostul ministru pe Facebook. 

Iar șirul postărilor a continuat pe pagina oficială a partidului:

 


Image source: 
facebook.com/psd