Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Nicușor Dan: Alegerile locale ar trebui amânate, dacă experții vor spune că există un risc

Nicusor Dan alegeri locale amanate specialisti risc.png

Nicuşor Dan speră că alegerile locale se vor ține la termen
Nicuşor Dan speră că alegerile locale se vor ține la termen

Alegerile locale din 27 septembrie nu trebuie să aibă loc, dacă specialiștii vor spune că există un risc de amplificare a propagării coronavirusului, declară la RFI candidatul PNL și USR-PLUS la Primăria Capitalei, Nicușor Dan.

Nicușor Dan crede că eventuala decizie privind amânarea alegerilor locale ar trebui luată în funcție de opinia experților: ”Eu cred că pe această chestiune trebuie să ascultăm specialiștii și dacă specialiștii vor spune că există un risc de amplificare a propagării acestui virus, atunci trebuie să nu le ținem. În orice caz, sănătatea populației este importantă”.

Candidatul dreptei la Primăria Capitalei și-ar dori ca alegerile locale să se țină la termen: ”Mi-aș dori ca alegerile să aibă loc la 27 septembrie, pentru că din toate punctele de vedere, această administrație și-a dovedit incompetența. Să spunem doar faptul că are datorii curente în momentul ăsta mai mult de jumătate din buget. Deci viitorul primar, când își va începe mandatul, o să înceapă prin a plăti datoriile deja acumulate”.

Nicușor Dan, despre o eventuală amânare a alegerilor locale