Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Ciprian Ciucu (PNL): Nu Traian Băsescu și PMP sunt adversarii noștri, ci Gabriela Firea și PSD

Ciprian Ciucu buget Nicusor Dan primar Sector.jpg

Sursa foto: Facebook/Ciprian Ciucu
Sursa foto: Facebook/Ciprian Ciucu

Ar fi fost mai bine din punct de vedere politic ca PMP să fie cooptat în alianța pentru București, declară la RFI candidatul PNL și USR-PLUS la Primăria Sectorului 6, Ciprian Ciucu. El precizează că Ludovic Orban și-a dorit o alianță mai largă, dar acest lucru nu s-a putut. Pe de altă parte, liberalul îl acuză pe primarul PSD Gabriel Mutu că a abandonat Sectorul 6, în mandatul său.

Ciprian Ciucu precizează că adversarii alianței pentru București sunt PSD și Gabriela Firea, nu PMP și Traian Băsescu: ”Ceea ce pot să vă zic este că PMP și Traian Băsescu nu sunt adversarii noștri. Sunt competitori, dar nu-i tratăm ca pe niște adversari. Adversarii noștri sunt PSD, Gabriela Firea, Gabriel Mutu, Robert Negoiță și toți ceilalți, ei sunt adversarii noștri. Așa că noi o să ne referim relativ puțin în această campanie la PMP”.

Întrebat dacă ar fi fost mai bine, din punct de vedere politic, ca PMP să fie cooptat în alianța pentru București, liberalul a răspuns: ”Din punctul nostru de vedere, al PNL, da, din punct de vedere politic, era mai bine, dar știți, a fost o condiție pe care USR-PLUS a pus-o. Președintele Orban și-a dorit să avem o alianță mai largă. Nu s-a putut”.

Ciprian Ciucu îl acuză pe primarul PSD al Sectorului 6, Gabriel Mutu, că nu a realizat nimic în mandatul său: ”Le explic oamenilor că în acești ani nimic semnificativ nu s-a întâmplat. S-a vopsit gardul puțin, dar înăuntru este leopardul, vorba aia, adică doar spoială, timp de patru ani nu s-a investit mai nimic în dezvoltare, iar acum, după patru ani și profitând de faptul că s-a prelungit mandatul în urma pandemiei, au început să contracteze lucrări care țin de domeniul public, care să fie vizibile, care sunt foarte scumpe și foarte proaste, care nu țin. O să îi rog pe oameni să nu se uite la această spoială, să nu uite prin ce au trebuit să treacă în acești patru ani, prin mizeria din Sectorul 6. Sectorul 6 a fost abandonat efectiv”.

 
Ciprian Ciucu, despre candidatura lui Traian Băsescu la Primăria Capitalei