Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


PSD depune moțiune de cenzură: "Ar trebui să vă crape obrazul de rușine, ați vămuit sănătatea fiecărui român"

PSD va depune moțiune de cenzură lunea viitoare, în 17 august. Președintele interimar al partidului, Marcel Ciolacu a acuzat guvernarea liberală că a distrus economia, „a vămuit sănătatea românilor” și nu a făcut nimic pentru deschiderea școlilor în siguranță. 

Acum, susține PSD, guvernul ar pasa responsabilitatea pe umerii primarilor și ai directorilor de școli:

Ați scăpat total situația de sub control, ați eșuat în gestionarea economiei, ați încălcat toate promisiunile făcute românilor. Acestea sunt rezultatele guvernării PNL. V-au interesat doar alegerile, furturile și cât mai multe funcții pentru prieteni. Nu v-a păsat nicio secundă nici de sănătate românilor, nici de traiul de zi cu zi.  Ați avut o singură obsesie: alegerile anticipate”, a afirmat Ciolacu de la tribuna Parlamentului.

"În plan parlamentar, majoritatea PSD - ALDE - Pro România a avut două priorităţi: să legifereze iniţiative populiste cu pronunţat caracter electoral, iar cea de a doua - să golească de conţinut toate ordonanţele şi proiectele de lege iniţiate de Guvern.Practic, Guvernul Orban a fost sabotat de la nivel parlamentar într-o manieră deliberată, în care sănătatea românilor, bunăstarea României, în care toate aceste sintagme care sună bine nu au fost nimic altceva decât declaraţii, declaraţii, declaraţii." - arăspuns PNL, prin senatorul Daniel Fenechiu.