Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Alina Gorghiu: Moțiunea de cenzură va fi o găleată de invective, venin și frustrări

Alina Gorghiu motiune cenzura invective venin frustrari.jpg

Alina Gorghiu critică moțiunea de cenzură a PSD (Sursa foto: Facebook/Alina Gorghiu)
Alina Gorghiu critică moțiunea de cenzură a PSD (Sursa foto: Facebook/Alina Gorghiu)

PNL va purta discuții cu parlamentari de la alte partide, pentru a contracara moțiunea de cenzură a PSD, declară la RFI senatoarea liberală Alina Gorghiu. Moțiunea va fi depusă luni, 17 august.

Alina Gorghiu critică moțiunea de cenzură anunțată de PSD: ”Haideți să ne gândim că din luna mai PSD tot anunță această moțiune de cenzură și l-a anunțat inclusiv pe autorul acestui text al moțiunii, Șerban Nicolae (...). Cât de serioasă e această moțiune de cenzură al cărei text este redactat de senatorul PSD Șerban Nicolae? Nu va fi nici un demers serios, în realitate, va fi o găleată de invective, de venin și de frustrări”.

Întrebată dacă PNL va avea discuții cu partidele parlamentare, pentru a contracara moțiunea de cenzură, senatoarea liberală a precizat: ”Constant se fac aceste discuții, pentru fiecare demers inițiat de Guvernul Orban s-au făcut discuții cu parlamentarii (...). Și pentru această moțiune de cenzură sigur, vom purta discuții cu fiecare coleg din majoritatea parlamentară, apelăm la raționalul acela care există în fiecare dintre noi, pentru a nu pune țara într-o situație proastă. Sigur că nu mă bazez pe discuții pe care le fac unii și alții, ci mă bazez pe discuții pe care le fac eu, personal (...). Eu nu cred că va fi o moțiune încununată de succes pentru PSD”.