Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Traian Băsescu și-a depus candidatura pentru Primăria Capitalei

traian_basescu_rfi_rusia_discreditata_atac_sua_siria.jpg

Traian Băsescu: SUA au dat mat Rusiei în Siria (Sursa foto: Facebook/Traian Băsescu)
Traian Băsescu: SUA au dat mat Rusiei în Siria (Sursa foto: Facebook/Traian Băsescu)

Fostul preşedinte Traian Băsescu și-a depus candidatura pentru Primăria Capitalei și crede că va face peste 30% în sondaje.

Traian Băsescu şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei şi promite că va face tot ce nu au făcut alţii - vrea să rezolve problema traficului, a poluării și a încălzirii.

Fostul şef al statului e sigur că poate ajunge la peste 30% în sondaje. Ultimul sondaj, comandat de PNL, îl arată pe Nicuşor Dan favoritul bucureştenilor.

Candidatura lui Băsescu e răspuns pentru colegii de dreapta: au lăsat PMP afară din negocierile pentru Bucureşti, aşa că Băsescu vrea să le arate că el poate ocupa scaunul de primar al Capitalei.

Bucureştiul trebuie săpat pe una din direcţii: la Piaţa Romană ai nevoie de un pasaj subteran, la Arcul de Triumf ai nevoie de un pasaj subteran pe unul din sensuri. Numai aşa poţi să fluidizezi traficul. Încălzirea şi apa caldă au rămas la stadiul în care le-am lăsat. Fondul problemei este poluarea, poluare care trebuie rezolvată, în primul rând, reducând pierderile de energie”, a spus Băsescu.

Potrivit fostului șef al statului, PMP va rămâne loial alianţei cu PNL, chiar dacă formațiunea politică nu a fost inclusă în alianța de dreapta.