Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Candidatul AUR la Primăria Capitalei: Am intrat în politică din indignare

default.png

RFI România: Actualitate, informaţii, ştiri în direct
RFI România: Actualitate, informaţii, ştiri în direct
Sursa imaginii: 
RFI

Claudiu Târziu este candidatul partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) la Primăria Generală a Capitalei. El declară într-un interviu la RFI că una dintre prioritățile sale o reprezintă reabilitarea tuturor clădirilor de patrimoniu din București, care sunt lăsate în prezent să moară, în opinia sa.

Claudiu Târziu explică pe ce tip de mesaje își bazează campania electorală pentru Primăria Capitalei: ”Eu am găsit de cuviință să am o strategie pro, în sensul în care vreau să arăt electoratului că se poate face o altfel de politică, una prin care să propunem o viziune, soluții concrete la problemele cu care ne confruntăm toți cei care locuim în București și mai puțin să ne legăm de ceea ce nu s-a făcut sau ceea ce merge foarte prost, din pricina administrațiilor de până acum, pentru că asta vede toată lumea”.

În opinia sa, ”românii s-au săturat de toate certurile astea politice, toate disputele care deturnează atenția de la lucrurile cu adevărat importante către cine înjură mai tare și mai urât”.

 
Claudiu Târziu, despre candidatura la Primăria Capitalei