Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Ciprian Ciucu: Sectorul 6 a suferit în mandatul lui Mutu, arată ca un orășel din Asia Centrală

Ciprian Ciucu buget Nicusor Dan primar Sector.jpg

Sursa foto: Facebook/Ciprian Ciucu
Sursa foto: Facebook/Ciprian Ciucu

Parcul Drumul Taberei va fi extins, insula de pe Lacul Morii va fi valorificată, iar spațiile dintre blocuri vor fi amenajate peisagistic. Acestea sunt câteva dintre obiectivele candidatului PNL susținut de USR PLUS la Primăria Sectorului 6, Ciprian Ciucu. El spune la RFI că Sectorul a suferit în mandatul lui Gabriel Mutu (PSD).

Ciprian Ciucu critică mandatul lui Gabriel Mutu la Primăria Sectorului 6: ”Sectorul a suferit în acest mandat, a fost un Sector ținut foarte mult timp în mizerie. Din păcate, timp de patru ani, nu s-a întâmplat mai nimic notabil în acest Sector, în afară de degradare și în ultimele luni, odată cu pandemia li s-a prelungit primarilor mandatul și au apărut lucrări, ce este drept, dar sunt lucrări făcute pe repede înainte, sunt lucrări proaste, de slabă calitate, cu care încearcă să ia fața oamenilor, acum, pe ultima sută de metri de mandat și sunt și lucrări foarte scumpe”.

Candidatul dreptei la Primăria Sectorului 6 precizează că prioritatea sa este amenajarea spațiilor dintre blocuri: ”Prioritatea mea este ca spațiul dintre blocuri să fie amenajat peisagistic, pentru că avem și dintotdeauna am avut cartiere axate pe locuit, Drumul Taberei, Crângași, Militari sunt cu o densitate mare de blocuri și aici trăiesc foarte-foarte mulți oameni și trăindu-și viața aici, trebuie să le placă să trăiască aici, în Sectorul 6 și atunci mă voi concentra foarte mult pe amenajarea peisagistică de calitate a spațiului dintre blocuri, mai ales că este un Sector care suferă foarte mult la spațiu verde. În acest moment, este degradat și lăsat în delăsare”.

 

”Trebuie să venim cu standarde de calitate în Sectorul 6”

 

Ciprian Ciucu spune că Sectorul 6 arată ca un orășel din Asia Centrală: ”Mă interesează cum arată ca aspect și cât de bune sunt lucrările publice, pentru că în tot Bucureștiul și în special în Sectorul 6, tot timpul ceva este cu defect, încă de la inaugurare: sunt crăpate, sunt sparte, sunt strâmbe, sunt lipsă și trebuie să venim cu niște standarde de calitate, care să fie menținute pe tot parcursul mandatului meu și nu numai, adică din momentul în care faci recepția, până în momentul în care iese din garanție, trebuie să urmărești fiecare lucrare și imediat ce apare un defect, s-o rezolvi (...). Sunt și foarte multe terenuri lăsate în paragină, care dau un aspect foarte-foarte urât Sectorului, nu de Capitală europeană, ci mai degrabă de un orășel din Asia Centrală”.

Ce-și propune Ciprian Ciucu pentru infrastructura școlară din Sectorul 6 și cum vrea să extindă Parcul Drumul Taberei și să amenajeze insula de pe Lacul Morii, aflați din interviul acordat RFI.