Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Andrei Gerea, candidat la Primăria Sectorului 1: Propun instalarea de panouri solare pe hipermarketuri și blocuri

Andrei Gerea candidat Primarie Sector panouri solare hipermarketuri blocuri.jpg

Andrei Gerea vrea să fie primarul Sectorului 1 (Sursa foto: Facebook/Andrei Gerea)
Andrei Gerea vrea să fie primarul Sectorului 1 (Sursa foto: Facebook/Andrei Gerea)

Panouri solare pe acoperișurile blocurilor și marilor magazine, construirea de parcări subterane și sporirea spațiilor verzi. Iată prioritățile candidatului PPU-SL, Andrei Gerea, la Primăria Sectorului 1.

Reprezentantul Partidului Puterii Umaniste-Social Liberal declară la RFI că nu prea mai există spații verzi în Sectorul 1.

Andrei Gerea militează pentru un Sector sigur, ceea ce ar însemna în opinia sa inclusiv menținerea Poliției Locale, a cărei desființare a fost cerută în spațiul public în ultima perioadă.

Candidatul PPU-SL spune că în Sectorul 1 al Capitalei nu s-au realizat prea multe în ultimii ani: ”Nu prea s-au făcut multe lucruri, din punctul meu de vedere. Aici, dacă avem în vedere de exemplu finalizarea programului de anvelopare termică a blocurilor, rămăseseră de făcut după mandatele lui Andrei Chiliman 180 de blocuri. S-au făcut 15 în patru ani și asta cred că spune destul de multe despre ce s-a lucrat și cum s-a lucrat la Primăria Sectorului 1 în acești patru ani de mandat”.

Andrei Gerea a prezentat în interviul acordat RFI prioritățile sale.