Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Dominic Fritz este noul primar al Timișoarei. Nicolae Robu își recunoaște înfrângerea

dominic_fritz.jpg

Image source: 
facebook

Timișoara va avea un nou primar, dupa ce reprezentantul PNL - Nicolae Robu a pierdut alegerile în fața lui Dominic Fritz, de la USR - PLUS.

Nicolae Robu și-a recunoscut oficial înfrângerea în fața adversarului său mai tânăr, fără să mai aștepte numărătoarea finală a voturilor:

„Am pierdut, este voința timișorenilor, diferența este mare”, a declarat Robu, citat de tion.ro.

 

 

„Comparând numărul de voturi, diferența este surprinzător de mare, nu o pot spune în procente. Am considerat că va fi un scor strâns și am fost optimis până în ultimul moment dar diferența este mare ceea ce înseamnă că așteptările timișorenilor sunt altele (...) Nu am nicio suferință. Înseamnă că nu mă pliez pe ceea ce vor timișorenii pentru următorii patru ani. Asta e viața, fără regrete!”, a spus Nicolae Robu.

Citeşte şi: Exclusiv RFI. Dominic Fritz: ”A fost reacția unui sistem imunitar democratic, Timișoara este un oraș european”

O numărătoarea paralelă realizată de observatorii Alianței USR - PLUS indica faptul că Dominic Fritz a obținut peste 50 la sută din voturi în 15 din cele 16 secții din Timișoara unde numărătoarea s-a încheiat, dintr-un total de 207 secții votare.