Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Marcel Ciolacu: Gabriela Firea a ales calea cea mai grea, să se lupte cu dreapta unită

ciolacu.jpg

Președintele PSD, Marcel Ciolacu
Președintele PSD, Marcel Ciolacu
Image source: 
Facebook

Președintele PSD Marcel Ciolacu a declarat, duminică, după închiderea urnelor, că este mândru de Gabriela Firea și așteaptă rezultatele finale pentru alegerile din Capitală.

Marcel Ciolacu a declarat că a discutat cu Gabriela Firea după ce rezultatele exit-poll-urilor l-au dat drept câștigător pe Nicușor Dan și că este mândru de candidatul PSD.

„Am dublat votul politic pe București de la ultimele alegeri europarlamentare, când au fost 16,2%, acum estimarea la toate exit-poll-urile este de minimum 33%. Acest lucru arată foarte clar că PNL, care se află pe locul 3, ca și vot politic pe București, a fost sancționat de bucureșteni pentru haosul din pandemie, hoțiile din pandemie, umilința la care au supus pensionarii, copiii, profesorii, mediul de afaceri și nu în ultimul rând medicii. Din discuțiile mele cu doamna Firea am ajuns la aceeași concluzie: sunt foarte mândru de doamna Firea, pentru această decizie de a merge singură, pe picioarele ei și de a-și asuma acest risc de a se lupta cu toată lumea. Vreau să o felicit pe Gabriela Firea pentru campania și determinarea ei. Cel mai bun exit-poll este numărătoarea voturilor. O vom aștepta.”, a spus Ciolacu.

„Doamna Gabriela Firea este un politician de excepție iar locul dânsei este în prima linie a PSD, chiar dacă a câștigat sau a pierdut”, a mai spus președintele PSD.

În privința greșelilor făcute de PSD, Ciolacu a spus că acestea au venit „în cascadă” acum 3 ani, după ce Sorin Grindeanu nu a mai fost premier. „Acum trei ani când l-a schimbat pe Sorin Grindeanu din funcția de prim-ministru. Din momentul acela au început greșelile în cascadă în Partidul Social Democrat”, a mai spus liderul PSD.