Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Marcel Ciolacu apreciază că rezultatul alegerilor locale arată că „PSD este pe drumul cel bun”

marcel_ciolacu_psd_congres.jpg

Președintele PSD, Marcel Ciolacu
Image source: 
Facebook/Marcel Ciolacu

Persoanele anchilozate de prea mult timp în anumite funcții publice, indiferent dacă au fost din partea PSD sau din partea PNL au fost sancționate de români”, spune liderul social democrat, Marcel Ciolacu.

PSD a reuşit într-un timp scurt şi printr-un program de reconstrucţie să ajungă de la un scor de 20% la peste 30%, a declarat luni preşedintele social-democraţilor, Marcel Ciolacu.

"PSD va continua să prezinte și să propună soluții și proiecte concrete pentru români. România are veoie de o alternativă la ceea ce este acum. Democrația are nevoie de un partid de stânga puternic, cu viziune. PSD a reușit un scor de peste 30%. În acest moment, PSD are cel mai mare număr de consilii județene, 20, și cel mai mare număr de primari aleși. Rămânem cel mai mare partid din România”.

În opinia sa, PSD „trebuie să se deschidă”.

Persoanele anchilozate de prea mult timp în anumite funcții publice, indiferent dacă au fost din partea PSD sau din partea PNL au fost sancționate de români”, precizează liderul PSD, subliniind că nu se referă la Gabriela Firea, ci „în primul rând la Nicolae Robu”.

Șeful PSD spune că nu a vorbit cu Gabriela Firea, după ce aceasta a pierdut alegerile din Capitală, dar că urmează să aibă loc o discuție. El mai afirmă că Firea ar trebui să candideze pentru un mandat de parlamentar.

Potrivit lui Ciolacu, Gabriela Firea ”a avut puterea să lupte singură împotriva dreptei unite” și spune că aceasta nu ar trebui să opteze pentru calitatea de consilier general.

Mi-aș dori să candideze pentru un post în Parlament. Consider că trebuie să fie în linia întâi a PSD. Rezultatele din București se datorează în mare măsură și dnei Gabriela Firea”, apreciază liderul social-democraților.