Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Primarul-surpriză de la sectorul 2: ” Voi scoate la iveală toate grupurile de sifonat bani publici din Primărie” (exclusiv RFI)

mihaiu.jpg

Sursa imaginii: 
Facebook

Una dintre surprizele acestui scrutin a fost victoria candidatului USR-PLUS Radu Mihaiu în sectorul doi al capitalei, unul dintre cele mai bogate dar și mai ferm păstrate sub conducerea PSD în ultimii 20 de ani. Tânăr, specialist în IT, fost secretar de stat pentru fonduri europene sub guvernarea Cioloș, Radu Mihaiu promite ”curățenie!”.

La RFI, Radu Mihaiu spune că există un acord politic între candidații USR-PLUS și cei ai PNL la București să pună în aplicare în primele o sută de zile de mandate o serie de măsuri. În sectorul 2 prioritatea va fi ”curățenia” : în primul rând vorbim de cea a străzilor și de schimbarea firmei de salubrizare, apoi de ”curățenia” mult mai dificilă în aparatul birocratic lăsat în urmă de 20 de ani de guvernare locală a PSD și, nu în ultimul rând, va fi vorba de igienizarea școlilor, în contextul pandemiei, și de asigurarea unui personal medical în unitățile de învățământ din sectorul 2, în beneficial elevilor. Viitorul primar vrea însă și o extindere a spațiilor verzi din acest sector și pentru aceasta vrea eliminarea PUZ-ului coordonator care ar fi desființat aceste zone în anatajul unor dezvoltatori imobiliari. Mai multe despre planurile lui Radu Mihaiu în sectorul 2 în interviul acordat de acesta RFI…