Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Marian Oprișan, dat afară de pe lista de senatori pe care s-a pus singur. Ciolacu: Nu este oportună candidatura sa

Conducerea  PSD a invalidat lista propusă de organizația PSD Vrancea, după ce Marian Oprișan, fostul lider al organizației, a convocat o ședință în care s-a pus primul pe lista senatorilor. Miercuri, Marcel Ciolacu a descris eventuala candidatură a fostului președinte de CJ drept inoportună. 

„Nu va fi pe liste niciun candidat trimis în judecată.

Este o decizie clară si asumată .(...)  Listele de la Vrancea au fost invalidate. Acest lucru înseamnă că se declanşează din nou procedura şi din nou vom lua decizia finală în această seară. Consider că Marian Oprişan nu ar trebui să candideze pentru o funcţie în Parlament, nu este oportun. Este oportun să rămână vicepreşedintele Consiliului Judeţean Vrancea”, a spus Marcel Ciolacu.

"Ciolacu nu e stăpânul PSD" - a comentat, la Digi24, Marian Oprișan:

„Eu nici n-am vrut să mai candidezi, dar colegii mei cu unanimitate m-au susținut ca eu și alți colegi să candidăm. Eu nu-mi las organizația la greu și, dacă colegii mei au dorit acest lucru cu ardoare, nu puteam să-i las și le-am respectat decizia.  (...) Eu nu am probleme de cinste, de inegritate sau de altă natură în PSD sau în România”, a susținut Marian Oprișan.

Consiliul Politic Naţional al PSD s-a reunit miercuri pentru a valida listele de candidaţi la alegerile parlamentare.