Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Adrian Țuțuianu, despre interzicerea sloganului USR PLUS în Dâmbovița: PSD a făcut o greșeală majoră

Adrian Tutuianu slogan USR PLUS Dambovita PSD greseala.jpg

Adrian Țuțuianu crede că PSD a greșit în scandalul sloganului USR PLUS (Sursa foto: Facebook/Adrian Țuțuianu)
Adrian Țuțuianu crede că PSD a greșit în scandalul sloganului USR PLUS (Sursa foto: Facebook/Adrian Țuțuianu)

PSD nu trebuia să conteste la Biroul Electoral Județean Dâmbovița sloganul USR PLUS la alegerile parlamentare ”O Românie fără hoție”, declară la RFI senatorul de Dâmbovița Adrian Țuțuianu, vicepreședinte Pro România.

Biroul Electoral Județean Dâmbovița a admis sesizarea PSD în privința sloganului USR PLUS la alegerile parlamentare ”O Românie fără hoție”, pe motiv că sloganul respectiv ar avea un caracter defăimător.

Adrian Țuțuianu, senator de Dâmbovița și vicepreședinte Pro România, candidat la alegerile parlamentare, consideră că ”este dreptul oricărui partid să folosească orice slogan. Cred că este o greșeală majoră pe care au făcut-o cei din PSD, contestând această chestiune”.

El nu înțelege decizia BEJ: ”Nu mi se pare că trebuia făcută o contestație, nu înțeleg nici poziția Biroului Electoral Județean, dar sunt convins că sunt uzate căile legale și se va clarifica această chestiune. Nu cred că asta e problema de fond a județului Dâmbovița, eu cred că ar fi trebuit să vorbească toate partidele despre problemele județului și soluții la aceste probleme”.

 
Adrian Țuțuianu, despre interzicerea sloganului USR PLUS ”O Românie fără hoție”, în Dâmbovița, la sesizarea PSD