Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Bodog: PSD e cotat ca primul partid în lupta electorală

bodog_psd_partid_lupta_electorala.jpg

Lideri ai PSD, în conferință de presă (Sursa foto: Facebook/PSD)
Lideri ai PSD, în conferință de presă (Sursa foto: Facebook/PSD)

PSD este pregătit să intre la guvernare și este pregătit și să facă Opoziție, declară la RFI senatorul social-democrat Florian Bodog, candidat la alegerile parlamentare din șase decembrie.

Florian Bodog susține că PSD este primul în sondaje, înaintea alegerilor parlamentare: ”Din sondajele pe care le avem, suntem în continuare cotați ca fiind primul partid în lupta electorală, însă toată această luptă electorală este umbrită de ceea ce se întâmplă în țară. Așa că lucrurile pot să se schimbe oricând”.

El spune că ”PSD-ul este pregătit să intre la guvernare și este pregătit și să facă Opoziție. Ceea ce se întâmplă în momentul de față este din păcate impardonabil și nu mai poate continua, pentru că activitatea Parlamentului este blocată. Ieri, de exemplu, nu s-a putut ține Biroul Permanent, pentru că USR și PNL au ales să saboteze lucrările Biroului Permanent al Senatului, deci nu se mai poate lucra în Parlament, nu se mai poate face nimic și românii văd asta și noi suntem pregătiți. Am făcut schimbări radicale în echipa cu care ne-am prezentat în fața electoratului, suntem singura formațiune politică care avem un program de guvernare coerent și un program de guvernare complet”.

 
Florian Bodog, despre alegerile parlamentare