Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Candidatul independent Valeriu Nicolae, la doar 17 voturi de intrarea în Parlament. Renumărarea continuă

valeriu_nicolae.jpg

Valeriu Nicolae salutând un admirator
Image source: 
Facebook / Valeriu Nicolae

Candidatul independent pentru Camera Deputaților, Valeriu Nicolae a anunțat că, după renumărarea voturilor în urma contestațiilor pe care le-a depus până acum, mai are nevoie de doar 17 voturi valabile pentru a deveni deputat.

”Suntem la 17 voturi de prag. Din opt contestaţii am recuperat 29 de voturi. Asta a generat un val de verificări din partea celor care m-au votat. Patru dintre ei, oameni pe care îi cunosc personal, nu şi-au regăsit voturile acolo unde au votat. Aşa că am mai depus 28 de contestaţii”, a scris Valeriu Nicolae, cunoscut activist social în favoarea comunităților defavorizate, pe pagina sa de Facebook și pe grupul susținătorilor săi, intitulat Nutotei:

Suntem la 17 voturi de prag. Din opt contestații am recuperat 29 de voturi. Asta a generat un val de verificări din...

Publicată de Valeriu Nicolae pe Joi, 10 decembrie 2020

 

Fost membru al USR, el respinge acuzațiile unor foști colegi de partid și... se declară ”un personaj din cărţile lui Radu Paraschivescu”:

"Probabil cam aşa ar scrie domnia sa: Se fură la voturi un independent care e şi ţigan, Valeriu (Valerică) Ciolan. Deci se fură de la un ţigan ciolan de cei care se bat pe ciolan.

Unii mai guralivi de la partidul care e cu fără hoţie în slogan îl acuză pe Valerică că de fapt el a furat de la ei voturi căci votanţii lor (care sunt în general cei mai deştepţi şi mai buni cum spune tot partidul), au fost acum proşti şi nu au ştiut cu cine să voteze", scrie Valeriu Ciolan.

El precizează că o mare parte a oamenilor din USR-PLUS sunt ”oameni de toată isprava” şi pe mulţi dintre ei îi admiră, iar USR-PLUS e partidul pe care l-a votat şi pentru care a făcut campanie deschis, deşi asta a supărat o parte a celor care intenţionau să îl voteze pe el. ”Nu regret deloc asta. Diferenţa pe plus a voturilor de la Senat faţă de cele de la Camera Deputaţilor mi se datorează și mie”, consideră Valeriu Nicolae.