Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Ciolacu: Liderii PSD nu vor ocupa funcții de conducere în Parlament

ciolacuu.jpg

Marcel Ciolacu, liderul PSD
Marcel Ciolacu, liderul PSD
Sursa imaginii: 
Facebook

Liderii PSD nu vor ocupa funcții de conducere în Parlament, au decis joi membrii Biroului Politic Național al social-democraților. „Este timpul ca partidul să promoveze oameni tineri, profesioniști, să ne asigurăm că vom avea viitor împreună”, a declarat joi Marcel Ciolacu, liderul partidului.

"Am asistat, alături de toţi românii, la această bătaie pe ciolan între partidele care au pierdut aceste alegeri. Alături de colegii mei din Consiliul Politic Naţional, am luat hotărârea de a continua să modernizăm PSD şi nicio funcţie din Parlament nu va fi ocupată de către un membru al conducerii PSD sau de către un preşedinte de organizaţie", a declarat Marcel Ciolacu, la finalul şedinţei, care s-a desfăşurat la sediul central al PSD.

"Este timpul ca partidul să promoveze oameni tineri, profesionişti şi să ne asigurăm că vom avea un viitor împreună. Şi liderii PSD, chiar dacă sunt profesionişti, chiar dacă au câştigat alegerile, chiar dacă în domeniile lor de activitate sunt recunoscuţi, au înţeles că nu trebuie să existe în interiorul partidului o dispută pe anumite funcţii", a transmis liderul PSD.