Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Ministrul Transporturilor la RFI: Aș vrea să vorbească rezultatele, nu pozele de PR pentru mine

default.png

RFI România: Actualitate, informaţii, ştiri în direct
RFI România: Actualitate, informaţii, ştiri în direct
Sursa imaginii: 
RFI

Noul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă, declară la RFI că nu intenționează să stea toată ziua pe șantiere, dar precizează că va merge din când în când să vadă lucrările, mai ales că este pasionat de infrastructură.

Cătălin Drulă spune că de multe ori, blocajele nu sunt pe șantiere, ci la Ministerul Transporturilor: ”Îmi doresc să fac acele acțiuni, prin care să mă asigur că lucrurile se întâmplă cât mai bine în minister și așa mai departe. De multe ori, blocajele nu sunt pe șantier, sunt în clădirea aceasta în care mă aflu acum, în Palatul CFR, unde sunt toate companiile și Ministerul Transporturilor”.

Întrebat dacă va fi genul de ministru al Transporturilor care va merge regulat pe șantiere, el a răspuns: ”Evident că nu poate înlocui nimic o experiență la fața locului. Eu sunt și pasionat de infrastructură, deci din când în când o să fiu acolo pur și simplu, pentru că vreau să văd un pic lucrările, să stau de vorbă cu oamenii și să am un contact vizual, să ne uităm pe o planșă, dar nu asta intenționez, să stau toată ziua, cum se spune, pe șantiere. A fost o chestiune supralicitată de miniștrii Transporturilor, după părerea mea. Îmi doresc să vorbească mai mult rezultatele decât pozele de PR pentru mandatul meu”.

 
Cătălin Drulă, întrebat ce fel de ministru al Transporturilor va fi