Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Ciolacu: M-am vaccinat, dar după mama mea. Nu aș fi putut înaintea ei

ciolacu_vaccinat.jpg

Marcel Ciolacu și mama sa, vaccinați anti-Covid
Sursa imaginii: 
Facebook/Marcel Ciolacu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, anunță, vineri, că s-a vaccinat, dar după mama sa: „Nu aș fi putut niciodată să mă vaccinez înaintea ei, unul dintre numeroșii bolnavi cronici din România”.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, anunță, pe Facebook că s-a vaccinat anti-covid. El a ținut să sublinieze că s-a aimunizat abia după ce mama sa, bolnav cronic, a primit serul care o va proteja în cazul unei infecții cu SARS-COV-2.

„Astăzi (vineri - n.r.) m-am vaccinat. Dar după mama mea! Nu aș fi putut niciodată să mă vaccinez înaintea ei, unul dintre numeroșii bolnavi cronici din România".

Liderul PSd nu a ratat ocazia de a critica Guvernul: "Înainte de a fi caraghioși, cei din Guvern ar trebui să facă mai mult pentru persoanele cu adevărat vulnerabile. Pentru cei care au într-adevăr nevoie, cât mai rapid, de acest vaccin”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

El a postat două fotografii de la vaccinarea sa și a mamei sale.

„Până la imunizarea unui procent semnificativ din populație, tot testarea rămâne cel mai eficient mijloc de combatere a pandemiei”, conchide liderul social-democrat.