Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Primarul municipiului Iași atacat cu iaurt de 24 ianuarie (VIDEO)

mihai_chirica_-_iasi_iaurt.jpeg

Primarul Iaşului, Mihai Chirica, a fost atacat de un bărbat, care a aruncat cu un iaurt, în timp împărţea steaguri tricolore persoanelor prezente la manifestările prilejuite de sărbătorirea a 162 de ani de la Unirea Principatelor Române, în Iaşi, duminică, 24 ianuarie 2021.
Sursa imaginii: 
iasi1.ro

Incident la manifestările organizate la Iași duminică 24 ianuarie în Piața Unirii. Primarul municipiului Iași, Mihai Chirica a fost stropit cu iaurt!

Protestatarul s-a apropiat de Mihai Chirica în timp ce primarul municipiului Iași discuta cu Mitropolitul Moldovei și a spus: „Părinte iartă-mă! Iohannis e vinovat de la crimele de la Siemens Timişoara şi de la Continental Iaşi. Eu sunt ofiţerul de radare militare Radu Bogdan Suditu.!”.

 

Protestatarul a fost ridicat de forțele de ordine. Are dosar penal pentru tulburarea liniștii publice și a primit o amendă de 200 de lei pentru că nu purta mască. În momentul incidentului, Mihai Chirica nu a spus absolut nimic și nu a avut nicio reacție. A mers în interiorul unui hotel din apropiere și s-a spălat.


Mihai Chirica s-a îndreptat către un hotel din apropiere unde s-a spălat, după ce a fost stropit cu iaurt la manifestările prilejuite de sărbătorirea a 162 de ani de la Unirea Principatelor Române
Sursa imaginii: 
DRAGOS PASCANEANU / MEDIAFAX FOTO

După încheierea manifestărilor a declarat că nu are intoleranţă la lactoză și nu-l va acționa în instanță pe cel vinovat.”Autostrada este un proiect pe care l-am promovat și la care țin foarte mult. Cred că sunt singurul om politic care a spus că dacă nu se face A8, centura Iașiului și Spitalul Regional de Urgență nu vor demara în acest mandat eu mă voi lăsa de politică. Nu știu cine a mai făcut gestul acesta. Românii au acumulat foarte multe frustrări. Oameni care nu își mai găsesc drumul și care nu mai văd direcția în care mergem. Ce s-a întâmplat astăzi trebuie să fie un semnal de alarmă pentru toată clasa politică din România, să înțeleagă că românii nu mai au răbdare și nu mai respectă anumite momente istorice! Sunt om politic și să-mi asum toate nemulțumirile!„ a declarat Mihai Chirica!

Bărbatul care a aruncat cu iaurt în primarul Iașului a fost reținut de jandarmi
Bărbatul care a aruncat cu iaurt în primarul Iaşului, Mihai Chirica, este reţinut de jandarmi, în timpul manifestărilor prilejuite de sărbătorirea a 162 de ani de la Unirea Principatelor Române, în Iaşi, duminică, 24 ianuarie 2021.
Sursa imaginii: 
DRAGOŞ PĂŞCĂNEANU / MEDIAFAX FOTO

La manifestările organizate la Iași au fost proteste ale activiștilor care susțin A8 dar și un marș organizat de Platforma Unionistă Acțiunea 2012, organizație care l-a propulsat pe actualul lider AUR , George Simion.

 

 

 
Primarul Mihai Chirica s-a întors câteva minute mai târziu și a oferit declarații presei