Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Tensiuni în coaliție? Ionuț Moșteanu: Nu văd motive de nemulțumire față de miniștrii USR PLUS

Ionut Mosteanu USR masuri sociale demisie Dacian Ciolos.jpg

Ionuț Moșteanu se așteaptă la o modificare peste noapte a Codului Fiscal
Ionuț Moșteanu se așteaptă la o modificare peste noapte a Codului Fiscal
Sursa imaginii: 
Facebook/Ionuț Moșteanu

Micile necăjeli din coaliția de guvernare pot fi rezolvate printr-un telefon sau o discuție, declară la RFI liderul deputaților USR PLUS, Ionuț Moșteanu. El comentează informațiile pe surse potrivit cărora premierul Florin Cîțu s-ar fi arătat nemulțumit în ultima ședință a conducerii PNL de unii miniștri ai USR PLUS.

Ionuț Moșteanu nu confirmă existența unor tensiuni în coaliție, între PNL și USR PLUS: ”Am făcut pași solizi în fiecare zi, de când am stabilit că mergem împreună în această guvernare, astfel încât să lucrăm la toate mecanismele de funcționare ale coaliției. Bineînțeles, e un dans în trei și pe măsură ce vom merge înainte cu treaba și cu munca, vor mai fi momente în care nu vom fi toți 100% de acord, fiecare cu fiecare, însă important este să lucrăm bine împreună și să ducem planul de guvernare la capăt și asta vom face, indiferent că vor mai fi supărări mai mici, mai mari, indiferent cât ne va ataca Opoziția”.

Întrebat dacă premierul Florin Cîțu are motive să fie nemulțumit de miniștrii USR PLUS, deputatul a răspuns: ”Nu văd nici un motiv, colegii mei lucrează la turație maximă, acum își definitivează practic cabinetele, au mai fost schimbări în câteva ministere și colegii sunt dedicați, dacă vreți, 24 din 24, șapte zile din șapte, acestei guvernări, nu văd nici un motiv de nemulțumire. Cu siguranță că micile necăjeli, să spun așa, pot fi rezolvate printr-un telefon sau printr-o discuție”.

 
Ionuț Moșteanu, despre tensiunile din coaliție, dintre PNL și USR PLUS