Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Ion Iliescu anunță: M-am vaccinat și mă simt bine

iliescu_rade.jpg

Image source: 
Wikipedia

Fostul președinte, care împlinește miercuri 91 de ani, a anunțat că s-a vaccinat anti-Covid, că se simte bine și nu a avut reacții adverse.

Ion Iliescu a mărturisit la „Realitatea Plus” că are încredere în vaccinul anti-Covid:

M-am vaccinat și m-am simțit bine. Nici nu am resimțit ceva după vaccinare. Pentru vârsta pe care o am, mă simt bine”, a spus fostul șef de stat, care precizează și că urmăreşte ce se întâmplă în PSD:

Nu aș vrea să fac aprecieri care să influențeze în vreun fel părerea oamenilor și situația din partid. Urmăresc cu interes, mi-aș dori mai mult, dar nu vreau să fac aprecieri. Din păcate nu sunt prezent în activitatea conducerii de partid. De la distanță urmăresc. Doar ce se scrie în presă, nu am o relație nemijlocită cu conducerea actuală și nu vreau să fac aprecieri”, afirmă Ion Iliescu.

De asemenea, fostul președinte declară că nu este mulţumit de coaliţia de guvernare și că situația în care se află țara „necesita o comunicare mai deschisă între forțele politice și între cetățeni și factorii sociali”.

Condcător al statului între anii 1990-1996 şi 2000-2004, Ion Iliescu s-a născut la 3 martie 1930, în judeţul Călăraşi, municipiul Olteniţa.