Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Criză în coaliție. Ungureanu (USR PLUS) la RFI: Demiterea lui Voiculescu, act de trădare politică

Emanuel Ungureanu USR certificat verde Covid.jpg

Sursa foto: Facebook/Emanuel Ungureanu-arhivă
Sursa foto: Facebook/Emanuel Ungureanu-arhivă

Demiterea lui Vlad Voiculescu din postul de ministru al Sănătății a fost un gest de trădare politică din partea premierului Florin Cîțu. Iată ce declară la RFI deputatul USR PLUS Emanuel Ungureanu, membru în Comisia de Sănătate.

Emanuel Ungureanu spune că decizia de demitere a lui Vlad Voiculescu poate fi privită ca un gest de agresiune din partea premierului Florin Cîțu: ”Un om de stat vorbește cu partenerii cu care este la guvernare, caută împreună, dacă este cazul, o soluție pentru un alt ministru, nu face un gest unilateral, fără să se consulte cu cei pe care îi numește parteneri. Deci este un act de agresiune pe care îl face PNL, spun eu, în înțelegere cu o parte dintre pesediștii cu care s-a înțeles tot timpul foarte bine PNL în guvernarea USL”.

”Nu schimbi niciodată ministrul într-o coaliție, fără să te consulți cu partenerii tăi. A fost un act de trădare politică, pe care eu îl consider ca fiind și foarte laș”, afirmă deputatul USR PLUS.

Aflați aici argumentele premierului Florin Cîțu pentru demiterea lui Vlad Voiculescu: https://www.rfi.ro/politica-132903-citu-cred-cu-tarie-coalitie-guvernare

 
Emanuel Ungureanu, despre demiterea lui Vlad Voiculescu