Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Marcel Ciolacu: Clotilde Armand a pierdut alegerile la Sectorul 1 și vom declanșa referendum pentru alegeri

ciolacu.jpg

Președintele PSD, Marcel Ciolacu
Președintele PSD, Marcel Ciolacu
Image source: 
Facebook

Clotilde Armand a pierdut alegerile, iar desființarea SIIJ e cerută pentru a îngropa ancheta, spune liderul PSD: „Tehnic, vom declanșa strângerea de semnături și referendum pentru a face alegeri în Sectorul 1”.

Declarația a fost făcută de Marcel Ciolacu la TVR:

Ancheta de la SIIJ, pentru că șeful biroului electoral de sector era magistrat și ancheta e dusă de SIIJ, aflăm că doamna Clotilde a pierdut alegerile. Vă dau detalii - mai sunt 220 de saci de numărat, dar trendul electoral e unul foarte clar: se va demonstra că dl. Tudorache a câștigat alegerile. În momentul în care se desființează SIIJ e desființează și această anchetă și atunci o îngropăm. Eu nu înțelegeam de ce este acest elan de desființare a SIIJ. În seara asta am aflat - au mutat numărătoarea la Poliție... Uite, oamenii aceia și-au făcut treaba”.

Când a fost întrebat ce surse are, liderul social-democrat a răspuns: „Cunosc detalii”.

Informația este că dl Tudorache a câștigat alegerile. Tehnic, vom declanșa strângerea de semnături și referendum pentru a face alegeri în Sectorul 1. Presupun că dna Clotilde nu este bolșevică, ca pe timpul lui Stalin - nu contează cine votează, ci cine numără - și-și va da demisia, va pleca. Îi anunț cu tristețe că SIIJ nu se va desființa în 15 zile până ancheta va fi finalizată”, a conchis Marcel Ciolacu.