Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Clotilde Armand îi răspunde lui Marcel Ciolacu, după ce acesta i-a cerut demisia

clotilde.jpg

Sursa imaginii: 
Facebook/ Clotilde Armand

Primarul Sectorului 1 al Capitalei a scris un mesaj pe Facebook, după ce liderul PSD a declarat luni seara că ea ar trebui să demisioneze, fiindcă renumărarea voturilor a demonstrate că ar fi pierdut alegerile.

Șeful PSD spune că am pierdut alegerile. După ce toate instanțele de judecată din România au decis că eu sunt primarul ales al Sectorului 1, s-a trezit dl. Ciolacu la câteva luni de la hotărârea judecătorească definitivă să arunce încă un fake news la Televiziunea Publică. Părerea lui este că fostul primar diamant a câștigat alegerile din Sectorului 1. Atunci când un PSD-ist spune asta înseamnă că este exact pe dos.

Sunt atât de disperați cei din PSD că i-am decuplat de la contractele cu banii publici că nu mai știu ce să inventeze. Și folosesc acest caz pentru a nu desființa secția specială de execuție a magistraților creată de Dragnea și Tudorel Toader.

Dle. Ciolacu am o veste tare tristă pentru dvs. și restul pesediștilor: vin după voi și n-am să vă las în pace până nu recuperez fiecare leu pe care l-ați furat de la cetățenii Sectorului 1. Și credeți-mă că am să vă găsesc. Pe toți.”, a scris Clotilde Armand pe rețeaua de socializare.