Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


PSD cere înființarea unei comisii parlamentare pentru anchetarea gestionării pandemiei

PSD cere înființarea unei comisii parlamentare pentru anchetarea gestionării pandemiei. Deputatul PSD Alexandru Rafila spune că această comisie îi va audia pe toți cei care au avut responsabilități în gestionarea pandemiei.

 

Deputatul și medicul Alexandru Rafila a făcut apel la coaliția de guvernare să sprijine acest demers. „Astfel de audieri nu fac altceva decât să aducă încredere publicului. Se întâmplă în toată lumea, și în Congresul SUA. Scopul e să clarifice toate aspectele publice și care nu fac decât să creeze confuzie”, a declarat Rafila, la Parlament.

Deputatul PSD a explicat că Vlad Voiculescu nu poate fi chemat la audieri, ci doar invitat: „Domnul Vlad Voiculescu poate să fie invitat. Dânsul nu are nicio calitate oficială în acest moment. Dacă această comisie se va înființa, va fi invitat. Întâi trebuie să fie aprobată comisia, constituită”. Întrebat dacă vor fi chemați la audieri și foștii miniștri ai Sănătății precum și secretarul de stat Raed Arafat, Alexandru Rafila a precizat: „Evident, toată lumea care a fost implicată în mod direct, care a fost responsabilă pentru gestionarea pandemiei”.

 

ASCULTĂ AICI DECLARAȚIA: