Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Klaus Iohannis, mesaj de 1 Mai: Suntem o națiune de oameni harnici

iohannis_presidency_ro.jpg

Președintele Klaus Iohannis
Sursa imaginii: 
presidency.ro/files/photo_gallery

Președintele Klaus Iohannis le-a transmis românilor un mesaj de 1 Mai. "Suntem o națiune de oameni harnici, ambițioși și hotărâți să reușească, acesta este spiritul în care vom relansa economia în beneficiul nostru, al tuturor după criza COVID", a scris șeful statului pe Facebook.

În mesajul postat sâmbătă pe Facebook, Klaus Iohannis a vorbit despre criza provocată de pandemie și despre efortul care va urma pentru relansarea economică.

„Munca și sacrificiile femeilor și bărbaților din întreaga lume sunt celebrate astăzi, de 1 Mai. Este important să nu uităm cât de dificilă a fost, de-a lungul istoriei, obținerea unor drepturi care ni se par acum absolut firești: condiții de lucru decente, răsplată corectă pentru efortul depus și egalitate de gen. Astăzi avem o șansă uriașă de a construi împreună, în perioada post COVID-19, România pe care ne-o dorim. Suntem o națiune de oameni harnici, ambițioși și hotărâți să reușească - acesta este spiritul în care vom relansa economia în beneficiul nostru, al tuturor!”, a scris președintele Klaus Iohannis.


Sursa imaginii: 
Facebook/Klaus Iohannis