Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Cîțu: Rock on, Romania! Azi depășim 3,5 milioane persoane vaccinate

citu_vaccinare_maraton_gov_ro_fb.jpg

Premierul Florin Cîțu la un centru de vaccinare anti-covid
Image source: 
Guvernul României / Facebook

România depășește vineri 3,5 milioane persoane vaccinate în România, cu o doză sau două, transmite premierul Florin Cîțu: „Rock on, Romania! Suntem din ce în ce mai aproape de revenirea la normalitate”.

Prim-ministrul Florin Cîţu a informat că numărul de persoane din ţara noastră vaccinate anti-COVID, cu o doză sau două, va depăşi vineri 3,5 milioane, iar revenirea la normalitate este "din ce în ce mai aproape".

"Astăzi, depăşim 3,5 milioane persoane vaccinate în România, cu o doză sau două. Şi tot astăzi, la ora 16,00, începe Maratonul vaccinării în Bucureşti. Avem 50 de puncte de vaccinare deschise în două locaţii: Sala Palatului şi Biblioteca Naţională. La ora 18,00, voi fi prezent la Sala Palatului să încurajez românii să se imunizeze pentru a reveni la normalitate. V-am spus, dacă aş putea, m-aş mai vaccina o dată. Rock on, România! Suntem din ce în ce mai aproape de revenirea la normalitate!", a scris Cîţu, pe Facebook.
Vineri, premierul a participat la o reuniune a Comitetului interministerial pentru revenirea la normalitate începând cu 1 iunie 2021 unde au fost discutate mai multe propuneri privind măsuri de relaxare legate de deschiderea sezonului estival.  

 

Astăzi depășim 3,5 milioane persoane vaccinate în România, cu o doză sau două. Și tot astăzi, la ora 16.00, începe...

Posted by Florin Cîţu on Friday, 7 May 2021