Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Cîțu: 5 persoane vaccinate pe minut la maratonul din Capitală. România, hai că se poate!

Premierul Florin Cîțu anunță, sâmbătă, că la Maratonul Vacinării din Capitală s-au imunizat, în 24 de ore, 7.165 de persoane: „Adică 5 persoane vaccinate pe minut”.

Premierul Florin Cîțu scrie, pe Facebook, că 7.165 de persoane s-au vaccinat la Maratonul Vaccinării din Capitală, în ultimele 24 de ore.

„Adică 5 persoane vaccinate pe minut! O veste foarte bună”, scrie Cîțu.

El prezintă, pe Facebook, harta tuturor Maratoanelor Vaccinării din țară, din perioada următoare.

De asemenea, el prezintă și centrele drive-thru.

„Salvați fotografia în telefon, să vă fie la îndemână, vă alegeți o zi și mergeți să vă vaccinați. Chiar și în acest weekend, după ce stați la o terasă, <pe chill>, relaxați, la cafea. Sau după ce mergeți în parc. Doar dacă ne vaccinăm revenim la normalitate! România, hai că se poate!”, mai scrie Cîțu. 

Maratonul Vaccinării din Capitală este organizat la Sala Palatului și la Biblioteca Națională. Oricine dorește se poate duce până luni dimineață, doar cu buletinul fără programare. Vaccinul utilizat este cel produs de compania Pfizer, fiind autorizat pentru toate persoanele cu vârsta de peste 16 ani.
Cei care se vaccinează acum, în cadrul maratonului, vor face rapelul peste 3 săptămâni, în același loc - Sala Palatului sau Biblioteca Națională.