Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Cîțu: Raportul MCV, pozitiv pentru România. Trebuie să corectăm cât mai repede greșelile legislative săvârșite cu intenție de PSD

citu.jpg

Sursa imaginii: 
site-ul Guvernului României

"Raportul MCV publicat astăzi este unul pozitiv pentru România. Comisia Europeană apreciază faptul că în 2021 s-au înregistrat progrese în ceea ce privește toate recomandările rămase din cadrul MCV. ", a transmis marți premierul Florin Cîțu, într-o postare pe Facebook.

"Raportul MCV publicat astăzi este unul pozitiv pentru România. Comisia Europeană apreciază faptul că în 2021 s-au înregistrat progrese în ceea ce privește toate recomandările rămase din cadrul MCV.

Marea bătălie pentru o justiție independentă este, de fapt, bătălia pentru normalitatea unei societăți democratice. Legile și instituțiile trebuie să garanteze eficiența actului de justiție pentru cetățeni și independența sistemului judiciar. 

În perioada următoare, trebuie să corectăm cât mai repede greșelile legislative săvârșite cu intenție de PSD! Într-o guvernare eficientă, legile bune rezolva probleme, nu generează probleme!", a spus premierul.


Sursa imaginii: 
Facebook/ Florin Cîțu

Citește și: Bruxelles confirmă: România poate scăpa de MCV